VEURE
Any de la primera ocurrència: 2007
Nombre total d'ocurrències: 21

Context

La competició es disputa el cap de setmana al pavelló del Prat Gran en les modalitats de kata i *kumite*.
[Diari Bondia, 19/06/2014]
A nivell de programació es mantindran els dos dies de competició, en kata individual i d'equips i en *kumite* individual.
[El Periòdic, 25/04/2013]
Serà en les dues modalitats –kata i *kumite*– i començarà a les nou del matí.
[El Periòdic, 19/11/2010]
Participava en la categoria *kumite* -55 quilos.
[Diari Bondia, 01/11/2010]
Ribeiro, que va competir en *kumite* sènior femení de -55kg, va passar la primera ronda per administració i en quarts de final es va enfrontar a l'eslovaca Katarina Kotucov, amb la qual va perdre.
[El Periòdic, 05/10/2010]
Aquests èxits es van repetir en la modalitat de *kumite* (combat), amb nous triomfs de Gerard Gombau i Jordi Castillo i tercers llocs per a Gerard Castillo i Àlex Moreno.
[El Periòdic, 25/08/2010]
En la categoria júnior -68 kg, en *kumite* va competir Sergi Herver, que també va superar la primera ronda per bye.
[Diari Bondia, 09/02/2010]
En *kumite*, el juvenil Alex Rispal (Andorra) va vèncer en -55kg, i Reinante Tenorio va ser segon en -65kg.
[El Periòdic, 25/11/2009]
En categoria sènior es van imposar Omar Moriano i Cristina Nobre en kata, i Xavier Spitzer i Tània Ribeiro en *kumite*.
[Diari Bondia, 21/04/2009]
La FAK va fer pública la primera puntuació en el nou sistema de rànquing RDFAK, que lideren Xavier Spitzer (Shotokan Andorra) en *kumite* amb 800 punts i Omar Moriano (Fudo-Shin) en kata.
[El Periòdic, 21/04/2009]
Thais Martínez guanya el Trofeu d'hivern en *kumite*.
[Diari Bondia, 17/03/2009]
L'esdeveniment, organitzat per la Federació Madrilenya, tindrà  la participació per part escaldenca, en *kumite* de Tània Ribeiro, en sènior.
[Diari Bondia, 25/10/2008]
Cada karateka té un pla específic de preparació física segons les seves condicions, a part de la preparació en *kumite* i kata que faran.
[Diari Bondia, 25/09/2008]
El *kumite* se suma a la segona edició del Trofeu Dia d’Escaldes-Engordany.
[Diari Bondia, 17/05/2008]
En la categoria sènior de *kumite*, l'equip masculí format per Manel Jodar, (...) Xavier Spitzer i Leandro Jorge, va guanyar la medalla de plata.
[El Periòdic, 13/04/2008]
En la jornada matinal es desenvoluparà la competició de kata al pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany i ja a la tarda serà el torn del *kumite*.
[Diari Bondia, 13/03/2008]
Sandra Herver participarà en categoria infantil de -48 quilograms en kata i *kumite*.
[Diari Bondia, 01/03/2008]
Tots ells participaran en la modalitat de *kumite* (combat) i la competició serà arbitrada segons les normes de la Reial Federació Espanyola de Karate.
[Diari Bondia, 21/02/2008]
Ribeiro intervindrà en *kumite* en la categoria sènior -53 quilograms i en la d’open femení.
[Diari Bondia, 17/01/2008]
Segons l’entrenador es busca arribar al nivell aconseguit internacionalment en la modalitat de *kumite*.