VEURE
Any de la primera ocurrència: 1990
Nombre total d'ocurrències: 17

Context

Una cursa d’esquí que arriba amb el seu esperit popular, amb un *open* gegant i un de paral∙lel, previstos per als dies 12 i 13 de març.
[La Vanguardia, 03/03/2016]
Nosaltres dividim la cursa en dues categories: la categoria open i la familiar (l'única diferència és que l'adult ha d'anar amb algun nen) i l'*open* és només per a adults.
[La Xarxa - La Tarda, 05/12/2014]
Per als de la categoria *open*, el recorregut serà de 5.000 metres per als homes i de 3.000 per a les dones.
[Segre, 28/10/2009]
Ribeiro intervindrà en kumite en la categoria sènior -53 quilograms i en la d’*open* femení.
[Diari Bondia, 17/01/2008]
Aquest campionat és un *open* per a tots els nivells amb la mateixa edat, és a dir, cinturons taronges barrejats amb marrons i negres.
[Àncora, 01/11/2007]
I *Open* de Golf a la platja de Barcelona.
[Tot Claror, 01/10/2001]
Els espanyols imposen el seu domini a l'*open* Seat Godó.
[El Periódico, 27/04/2001]
El noi castellonenc de 20 anys viatjarà ara als EUA per preparar l'*open* d'aquell país, la segona cita del Grand Slam de l'any, prevista per a mitjans de juny.
[El Periódico, 30/05/2000]
El títol d'ahir va ser el 48è de la carrera de Sampras, el quart d'aquest any, després dels que va sumar a l'*open d'Austràlia als oberts de San José i Filadèlfia.
[El Punt Diari, 07/07/1997]
El corredor de Puigcerdà Josep Antoni Hermida (Scott la Molina), actual campió mundial júnior de BTT, va realitzar ahir l'actuació més completa de la temporada en obtenir el tercer lloc absolut a la tercera prova de l'*open Coronas...
[El Punt Diari, 19/05/1997]
La nova atracció potser no guanyarà l'*open, però, quan l'acabi, s'haurà col·locat entre els deu millors del món.
[Avui, 24/01/1997]
Així, Garro va competir fins al desembre en l'*open de Navarra, prova en què va aconseguir el triomf final.