Els *viguesos* lluiten per Europa i els gaditans per mantenir-se.
[Avui, 25/02/2006]
Va ser un Barça tebi, a veure-les venir, i això en un camp com el del Celta i amb les urgències dels *viguesos* es paga car.
[Avui, 09/05/2004]
Els suplents de Luis Fernandez van posar-hi més ganes que els de Miguel Ángel Lotina, però l'entrada dels titulars a la segona part va permetre als *viguesos* imposar-se 3 a 1.
[Avui, 17/12/2003]
El Bruges, empès pel seu públic, va reaccionar amb coratge i un joc dur, el Celta va recular en lloc d'anar a sentenciar i a 7 minuts del final Saeternes va establir, en col·laboració amb Berizzo i Juanfran, el definitiu 1-1, que va deixar els *viguesos* amb un pam de nas.
[Avui, 17/09/2003]
L'equip de Rafa Benítez rebrà els *viguesos* amb tot el planter disponible després que el defensa argentí Ayala i Rubén Baraja hagin complert les seves respectives sancions.
[Avui, 09/02/2002]
El Màlaga va reduir diferències per mitjà de Dely Valdés en el temps afegit, però els *viguesos* , superiors durant tot el partit, van sentenciar en el segon temps amb els dos gols esmentats de Catanha.
[Avui, 01/04/2001]
Els *viguesos* van deixar anar la seva indignació, empipats perquè l'àrbitre no havia expulsat Cocu.